Een kussen voor Fritz!

Dit is Fritz!!

Fritz is niet van mij, maar gelukkig mogen we heel vaak oppassen. Fritz heeft geen mand en dat vond ik gewoon niet kunnen. Dus op een regenachtige zondag kwam de crea-thea in mij naar boven en ging ik aan de slag.

dit-is-fritz.jpg

In de doos waar ik mijn stofjes bewaar lag nog genoeg van deze schattige blauw-witte ruit en vond ik ook nog een oud jurkje met een leuke print en de stukken jeans zijn van een spijkerbroek die korter gemaakt moest worden.

stof-kussen-fritz.jpg

Van de jeansstof knipte ik letters. Door ze rondom af te stikken met een zigzag gaat de stof niet rafelen.

letters-3.jpg

Van de bloemetjes stof heb ik extra z’s gemaakt want Fritz gaat immers slapen op dit kussen… hoop ik :-).

fritz-is-blij.jpg

Fritz is helemaal blij met het kussen en van d’r baasje heb ik begrepen dat ze er lekker op slaapt!

Leave a Reply