FLOW is inspirerend

flow-1.jpg

Ik ben al langer fan van het tijdschrift Flow. Ik koop de Flow iedere keer als een cadeautje voor mezelf want ik vind het best wel een duur blad. Iedere keer wordt ik weer rijkelijk beloond. Ik wordt gewoon blij van Flow. En Tom is nu ook fan!
In de Flow die nu in de schappen ligt, staat een artikel over dichters die afscheidsgedichten schrijven voor overledenen zonder nabestaanden. Op de begravenis van deze mensen lezen ze dan het gedicht voor. Ik kreeg er een brok van in mijn keel en dacht meteen: ‘Dit is iets voor Tom.’ Tom schrijft prachtige liedjes en gedichten en wil al langer iets van vrijwillegers werk doen.
Het eerste gedicht dat hij voor mij schreef en zelf heeft ingelijst, lief hè.

gedicht-tom.jpg

Het artikel uit de Flow, wie weet inspireert het nog meer mensen…

flow-gedicht.jpg

Als je op de foto klikt, kun je het artikel op pagina 17 van Flow nummer 6 2010 lezen.

Leave a Reply