De Tom-me van Claudio Ferrici

Nadat ik mijn verdriet over het niet winnen van Grazia Goodie Bag te boven was, ben ik eens gaan googelen naar deze prachtige tas. Het is toch belangrijk om te weten hoe deze mogelijk misschien in mijn bezit kan komen… ;-).

tom-me-tas.jpg

Dit staat er op de site van Tom Sebastiaan:

De succesvolle TomTas krijgt een kleintje. Het unieke, multifunctionele ontwerp van de TomTas is opnieuw uitgevoerd, dit keer in een mini variant. Een eigentijds gelegenheidstasje voor de bijzondere momenten waarbij de basic needs als een spiegeltje, portemonnee, telefoon en lipstick alles zijn wat je nodig hebt. Een gezellige lunch met vriendinnen, een diner met een leuke man of gewoon een kort bezoek aan de supermarkt; met de TOM-me geef je je outfit een instant update.

De TOM-me verschijnt in twaalf verschillende kleuren geïnspireerd op de vier jaargetijden. Een kleurexplosie waar elke vrouw haar favoriet tussen zal vinden. In navolging van de stijlvolle en praktische grote TomTas heeft Tom nu samen met het designteam van Claudio Ferrici een tas ontworpen voor bijzondere momenten, een eigentijdse klassieker van natuurlijk gelooid rundleer met prachtige belijning en speciale aandacht voor make up. De TOM-me heeft een uitneembaar minitoilettasje die met een haaksluiting is bevestigd aan de binnenzijde van de tas; perfect voor de basics van elke beautynista zoals lipstick, concealer, blush en mascara.

“You had me at pink.” Ik ben verkocht!!
Ik ga nu dromen van de roze Tom-me tas totdat het moment dat ik heel misschien de centjes heb om deze tas ook te kopen…

Leave a Reply