Lanvin voor H&M

lanvin-hm.jpg

┬áVanaf 23 november gaan we met z’n allen bivakkeren voor de deuren van de H&M om de collectie van Lanvin meteen weg te kopen… of nou ja… ik ga ingelogd op de website wachten tot de verkoop start, ben niet zo’n fan van menigten. Ik vind vooral de accesoires en schoenen helemaal leuk! En de jurken zijn geweldig, maar om nou 149 euro te betalen voor een H&Metje ook al is het ontworpen door Lanvin…? Ik vind het een beetje veel.

Eigenlijk is er sinds de Victor & Rolf collectie niet meer zo’n run geweest. Maar ja die collectie was dan ook beyond geweldig!! Alles wilde ik! Ik baal er nog steeds van dat ik hun trechcoat met hartjes-sluiting niet heb kunnen bemachtigen!

De website van de H&M is voor de collectie van Lanvin is echt prachtig ontworpen! Een klein kunstwerkje, de moeite om even een kijkje te nemen.

Leave a Reply