Zwanger…!

Terug van weg geweest… De afgelopen twee maanden waren raar, dus de blog heeft even op een laag pitje gestaan.

Ik heb weer een nieuwe reden om te shoppen!! En nu ik me ook weer een beetje fit voel en minder het gevoel heb dat ik een onplofte zeekoe ben dankzij mijn nieuwe zwangerschapsspijkerbroek (I LOVE H&M), heb ik ook weer wat meer zin om te shoppen. Ik dacht echt dat een die hard ’shop till you drop’ tante zoals ik nooit genoeg zou krijgen van shoppen. Zelfs mijn man ging zich zorgen maken… “maar schatje, jij weet van iedere gelegenheid wel een reden te maken om iets nieuws te kopen… waarom nu niet?”. In een volgende blog laat ik jullie wat van mijn nieuwe aanschaffen zien, nu mogen eerst de rompertjes de show stelen.

rompertje-1.jpg

rompertje-2.jpg

 

 De eerste van de twee is een cadeautje uit Parijs van mijn moeder. De tweede heb ik Tom cadeau gedaan op de dag dat we twee jaar verkering hadden (afgelopen weekend, ja het is snel gegaan :-)).

Leave a Reply