Shoe makeover

Vandaag heb ik een nieuwe roze zwangerschapsjurkje aan en dacht… “ik heb ballerina’s in deze kleur!”. Dus ik naar mijn zomer schoenencollectie om ze op te duiken. In de winter berg ik mijn sandalen, flatjes in felle kleuren en schoentjes met open neus op zodat ik niet gefrustreerd raak van het feit dat ik iedere dag weer laarzen aan moet… Het geheel werd iets te matchy matchy dus ik heb uiteindelijk gouden ballerina’s aan, maar het bracht me wel tot de volgende make over:

shoe-makeover1.jpg

shoe-makeover2.jpg

shoe-makeover.jpg

De strik die oorspronkelijk op het schoentje zat was helemaal geraffeld en wilde ook niet meer goed strikken. Ik heb de strik er met een tornmesje voorzichtig afgehaald en daarna met steentjes die ik nog had liggen beplakt. De ballerina’s zijn van Si Barcelona, een geweldig merk dat super lekker zit. Ik heb afgelopen zomer 3 paar ballerina’s van dit merk gekocht en één paar ook al helemaal doodgedragen.

Leave a Reply