Mijn eerste Asos-aankoop

Ik ben al langer fan van Asos.com, maar ben nog geen enorme fan van online shoppen. Voor mij gaat de ervaring van door de rekken snuffelen op zoek naar dat ene fantastische jurkje of koopje nog altijd boven plaatjes kijken. Maar als je zwanger bent, ben je in veel van de winkels veroordeeld tot Pip en Oilily-achtige outfits. Alsof je je als zwangere maar meteen moet gaan kleden in de outfits van je eventuele toekomstige dochter. Begrijp me niet verkeerd, ik ben gek op stipjes, streepjes en bloemetjes (het liefst gekombineerd), maar met een dik lijf moet je er echt mee uitkijken, vind ik dan. Gelukkig biedt Asos licht aan het einde van de Kitsch Kitchen tunnel met fashion verantwoorde mode voor je dikke buik.

Binnenkort heb ik een bruiloft en dus reden voor een leuke nieuwe jurk. Kan niet wachten tot de postbode het pakketje komt brengen. Nu maar hopen dat die past (nog een nadeel van online winkelen…).

asos-jurk-5.jpg

Ja… het zijn bloemetjes, maar toch anders :-)…

Leave a Reply