De asos-jurk in actie

Ik ben echt een slechte blogger. Al weken denk ik: foei Margarita, ik moet weer eens bloggen… Dus bij deze een vervolg op mijn post van een tijdje geleden… de Asos-jurk in actie!!

Waar ik geen rekening mee heb gehouden is de toename in omvang van de buste tijdens zwangerschap… een straplessjurkje is dus geen strak plan. Maar na een middagje met zuslief door mijn kast te zijn gegaan, was de oplossing daar; een donkerblauw onderjurkje en mijn marine jasje. Blinkende gouden ballarina’s eronder (de bruidsmeisjes van net een jaar waren zeer onder de indruk) en ik was klaar om te gaan! Het was een hele mooie dag!

bruiloft-toine-en-steef-1.jpg

bruiloft-toine-en-steef-2.jpg

 bruiloft-toine-en-steef-3.jpg

Mijn jurkje is van Asos maternity, onderjurkje van Queen Mum, jasje uit Parijs, mijn blinkende schoentjes van Tara Jarmon en mijn hold-up’s van de markt. Mijn zusje heeft een jurkje van de H&M aan, schoenen van de Bershka, ketting van de Pieces en de vintage gouden clutch is door mijn vader op een veiling gekocht.

Leave a Reply